Op zoek naar coaching?

 
 
coaching
Individuele coaching in jouw buurt Better Minds Coaching.
Monika De Crem. Kom eens kennismaken. Kies je coach verplicht. Aline Bauwens Berchem. Anja Van Nueten Herentals. Ann Devynck Mechelen/Kapelle-op-den-Bos. Anneleen De Lille Gent. Axelle Golinvaux Brussel Centrum. Carine Biesmans Bilzen/Hoeselt. Carine Dewulf Heusden/Destelbergen. Carolien Van den Bos Beerse. Catherine Hoogmartens Hasselt.
hbo opleiding coaching en counseling
Coaching: De vier belangrijkste typen coaching, vaardigheden valkuilen.
Een element van confrontatie moeten we dan ook niet altijd uit de weg gaan. In de werksituatie vraagt dit wel wat van het management. De leidinggevenden moeten dit willen en kunnen. In Wilt u ander gedrag van uw medewerkers? leest u hoe dat gaat, ook met de nodige voorbeelden. De conclusie is dat het simpele gesprek nog steeds de beste interventie is. Maar gebeurt dat ook op de goede manier? Hier volgt een beschrijving van de vier stijlen. Elke stijl kent eigen technieken en interventies. Vier stijlen van coachen. Goede vragen dwingen tot nadenken over het eigen gedrag. En vooral ook verantwoordelijkheid nemen voor eigen houding en gedrag. Stevige persoonlijke feed-back hoort daar bij. Maar disciplineren en stevig corrigeren? de coaches in de sportwereld gaan dit niet uit de weg. De coach is niet gericht op problemen maar vooral op: Wat werkt wel, wat heeft gewerkt, wat werkt elders? Deze stijl is zonder omwegen gericht op iemands bijdrage aan verbetering van prestaties en resultaten. Hier volgt een uitwerking van de vier stijlen. U heeft hiermee een overzicht van de belangrijkste typen of soorten coaching.
https://vitalfacts.nl/product/vitality-coaching/
Coachen.
Coachen houdt in dat je een medewerker, collega of team coachee of coachees helpt werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en zich verder helpt te ontwikkelen. Als coach help je de ander leren. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren en te ondersteunen. Hierdoor ben je in staat het zelfreflecterende en zelfsturende vermogen van de coachees optimaal te stimuleren. Coachen kan in verschillende situaties wenselijk zijn.: Vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen. Wanneer een medewerker zichzelf beter leert kennen en weet wat zijn zwakke en sterke punten zijn, kan hij zelfbewuster zijn werkzaamheden verrichten. Aanleren of aanscherpen van vaardigheden, bijvoorbeeld delegeren van taken, voeren van slechtnieuwsgesprekken of geven van presentaties. Structuur brengen in nieuwe verantwoordelijkheden, bijvoorbeeld het wegwijs raken in een nieuwe functie met nieuwe taken en verantwoordelijkheden: waar begin je? hoe stel je prioriteiten? Wanneer iemand behoefte heeft aan een klankbord, omdat hij een solistische functie heeft of zich op eenzame hoogte bevindt. Wanneer niet coachen? Soms is het beter om van coachen af te zien omdat het niet nuttig of niet wenselijk is. Coaching heeft bijvoorbeeld geen zin wanneer de coachee in spe totaal niet gemotiveerd is.
coaching
Individuele coaching Coaching The Shift.
Ontmoet ons tijdens een vrijblijvend gesprek. Coaching The Shift denkt strategisch mee na hoe de gewenste shift te creëren en ondersteunt deze door middel van organisatie coaching, team coaching, individuele coaching, intervisie en opleiding. Schrijf u in op onze inspiratiebrief!
coaching
Succes en Vervulling Contextuele coaching by Quo Vadis.
Wij brengen de Contextuele Coaching nu ook naar Vlaanderen, zodat ook JIJ daarvan kunt profiteren. Contextuele Coaching is een unieke methode ontwikkeld door Craemer Craemer om niet bewuste denkwijzen, diepste overtuigingen, standpunten en dogmas ook wel contexten genoemd bewust te krijgen en deze te wijzigen.
coaching
Coaching Vlaams Audiovisueel Fonds.
Naast financiële steun voor een project kan het VAF in sommige gevallen ook begeleiding aanbieden. Deze coaching kan de vorm aannemen van zowel een artistieke coaching als een productionele coaching en kan in om het even welke fase van het creatieve proces worden aangeboden dus zowel bij een aanvraag voor scenario, ontwikkelings als productiesteun. Wanneer bevoegde personen bij het VAF of de beoordelingscommissie merken dat de hulp van een coach voor een bepaald project een meerwaarde zou kunnen betekenen, zal de aanvrager hierover worden gecontacteerd. In overleg kan hierna een coach worden aangeduid hetzij facultatief, hetzij als een verplichte voorwaarde voor de toekenning van steun. De coach wordt door het VAF vergoed. In een vooraf bepaald aantal individuele sessies stelt de coach zijn ervaring ten dienste van de aanvrager en zijn project. Hij vervult de rol van klankbord, stelt vragen en geeft advies.
Ariane Verrijken Life Coach Coaching.
Steevast geef ik je huiswerk mee zodat je de weken erna je inzichten verder kan verdiepen en verankeren. Executive Coaching Loopbaanbegeleiding KMO subsidie. Als topmanager of ondernemer word je continu uitgedaagd om zowel jezelf als de mensen rondom je te leiden. Projectresultaten, kwartaalcijfers, als puntje bij paaltje komt, kijken mensen hiervoor in jouw richting, toch? Heel wat verantwoordelijkheden rusten op jouw schouders. En dan gaat het erom de juiste talenten aan te boren en je innerlijke kracht te gebruiken. Als executive coach help ik je bij het versterken van jouw persoonlijk leiderschap waardoor je vanuit je authentieke zelf je rol als leider kan opnemen.
Coaching VindeenTherapeut.be.
Naast individuele coaching, is coaching ook mogelijk in groep. Business coaching of team coaching is een specifieke vorm van ondersteuning die geboden wordt aan bedrijven, teams, organisaties, verenigingen of groepen. De begeleiding wordt afgestemd op de vraag van de groep en kan variëren in vorm zoals bemiddeling, bijscholing, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, personeelsplanning of communicatie.
Persoonlijke Coaching. expertacademy-logo-black.
Antwerpen, Gent of in uw kantoren. Een Personal Coaching vindt plaats in onze coaching ruimte in Antwerpen of in Gent. Dit laat u toe om even afstand te nemen van de werkomgeving en de dagelijkse beslommeringen. Indien u het wenst kunnen wij de Personal Coaching ook laten plaats vinden in uw kantoren of op een andere locatie. Een investering in uzelf. Een Personal Coaching is een geschenk voor uzelf. Het is een persoonlijke investering in uw eigen ontwikkeling. De coach reikt u handvaten aan waarmee u dadelijk aan de slag kan in uw professionele omgeving, maar waarmee u ook sterker wordt op privé-vlak. Inzicht in persoonlijke kwaliteiten. Voorbereiding op een belangrijke presentatie. Spreekangst of belemmering overwinnen. Uw leidinggevende capaciteiten ontwikkelen. Optimale conflicthantering, hoe lost u conflicten op en beter nog, hoe vermijdt u ze? Heroriëntatie: een nieuwe job, een nieuwe uitdaging, hoe gaat u er best mee om? Emotionele intelligentie: beter omgaan met uw eigen emoties en die van anderen. Door gebeurtenissen in het leven functioneert u soms minder goed. U wilt daar aan werken. Een perfecte balans tussen werk en privé vinden én nog tijd overhouden voor uzelf.
Gezondheidsmanagement op het werk Springbok Coaching.
DE" BEDOELING IS OM TE BLIJVEN BEWEGEN" Premier Sophie Wilmes. Springbok Chantal aan het woord over bewegingwerkt, het credo van Springbok Coaching. Inspiratiereis Amsterdam: Op" zoek naar de gezonde werkplek van de toekomst." Op zoek naar de gezonde werkplek van de toekomst. 2020 Springbok Coaching.
Coaching Vorm.
Werksituaties: motiveren en coachen van medewerkers, begeleiden veranderingsproces, omgaan met teamconflicten., Het eigen welzijn: burn-out preventie, beter beheren tijd, doorgroeien naar andere functie, ontwikkelen van vaardigheden., Teams: onderlinge communicatie, beter benutten kwaliteiten binnen team, visie ontwikkelen, beter samenwerken., Loopbaan: balans vinden tussen werk en privé, verder gaan na een gemiste promotie, doorgroeien naar een nieuwe functie., Welke coachingmogelijkheden zijn er? Wie zijn onze coaches? Wij hebben verschillende freelance coaches die elk hun invalshoeken en ervaring hebben. Ze hebben allen een opleiding tot coach gevolgd. Aan de hand van uw vraag stellen wij een coach voor. Na een telefonisch gesprek kan u voor deze coach kiezen of een andere coach vragen. Het moet immers klikken om efficiënt te kunnen coachen. Onze coaches hebben allen zoals onze docenten ervaring in verschillende onderdelen van de zorgsector. Vandaaruit proberen we ook een coach voor te stellen die uw sector kent. Iedereen: leidinggevenden, medewerkers, teams, Voorwaarde is dat de. gecoachte persoon ervoor open staat om te praten, kritische vragen te krijgen en een spiegel voor zich te krijgen. De coaching kan in opdracht gebeuren van de werkgever, maar ook privé.

Contacteer ons