Meer resultaten voor acupunctuur

 
 
acupunctuur
acupunctuur voor stoppen met roken - Medicatie voor het stoppen met roken.
Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor niet-nicotinemedicatie. Deze medicijnen helpen bij het stoppen door de drang naar de sigaret te middelen Geneesmiddelen zoals bupropion Zyban en varenicline Chantix, Champix zijn echter wel alleen maar bedoeld voor op de korte termijn, meer informatie hierover kun je aanvragen bij je huisarts. Lees meer over medicatie als hulpmiddel bij het stoppen met roken.
verschil dry needling en acupunctuur - Maak dan een afspraak en ervaar wat dry needling kan doen.
Bij acupunctuur werkt men vanuit een compleet ander concept. Een acupuncturist selecteert zijn punten op basis van meridianen met behulp van tong en polsdiagnostiek. Hiermee kan dan de energiestroom beïnvloed worden in de meridianen en eventuele andere gebieden die met deze meridianen zijn verbonden. Dry needling focust zich op het losmaken van de spierverhardingen en triggerpoints en niet op meridianen.
Acupunctuur Wikipedia.
23 Niet-arts acupuncturisten kunnen lid worden van therapeuten-beroepsverenigingen zoals de Nederlandse vereniging van Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong NVTCG Zhong 24, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NVA waarvan veel acupunctuur toepassende fysiotherapeuten lid zijn, of de Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst NWP.
Eufom Acupunctuur: wat waarom.
Acupunctuur: wat waarom. Acupunctuur is een geneeswijze die ongeveer 3500 jaar geleden haar oorsprong kende in China. De oorspronkelijke naam was Zhenjiu wat acupunctuur en moxa betekent. De term acupunctuur is afgeleid van de Latijnse woorden acus naald en punctura steek.

Contacteer ons